Contact

Отговаряме на Вашите въпроси

_

Тук сме дали отговори на някои от най-задаваните от родителите въпроси.

Твоят въпрос?

По-долу ще намерите отговорите на някои въпроси, които вероятно Ви вълнуват при избора си дали да запишете Вашето дете в нашата школа.

Как трябва да е облечено детето на първият си час по балет?

Тъй като първите часове по балет са определящи за това дали детето ще продължи да танцува или не, ние не изискваме пълно репетиционно облекло / туфли, трико, поличка или пачка/, но много често наличието на такова, кара детето да иска да танцува, тъй като се докосва до естетиката на балета.

Децата имат ли изяви на сцена?

Балетна школа „2 Dance“, осигурява възможност на своите ученици за изява на сцена, показвайки резултата от работата през годината. Организираме за децата и техните родители Коледен и Годишен концерт, където децата се докосват до голямата сцена, а родителите изживяват вълнението заедно с тях.

В коя група записвате детето ако е по - голямо, но до сега не е танцувало?

Нашият съвет е детето да бъде записано в групата за начинаещи, след усвояване на основните движения, то може да бъде преместено в по-напреднала група.

Може ли родители да присъстват в часовете по балет?

Ако детето е малко, притеснително, неуверено, на първите няколко часа допускаме присъствието на родители за кратко. В последствие не се допуска присъствието на родители.

От каква възраст е подходящо детето да започне да танцува?

Когато детето прояви интерес и желание към танца, то трябва да бъде поощрено. От три годишна възраст, детето може да се концентрира за по-дълго време, да усвоява движения и да ги запомня. Да проявява упоритост и постоянство, с подкрепата на родителите си.

Имаш питане?

Тогава ни пиши и ние ще ти отговорим възможно най-скоро…

Изпрати своето запитване