За Нас

За нас

Защо да изберете Нас?

_
Балетна Школа „2 Dance“ е синоним на качество и професионализъм в танцовото изкуство!
Основано с много любов и внимание, тук Вие и вашето дете ще откриете магията на танца, музиката и красотата на движението. Индивидуален подход и специално отношение!
Нашето студио предлага обучение за деца и дами с едни от най – добрите преподаватели и танцьори в България. Имаме уроци по класически балет за любители и професионалисти, уроци по съвременен танц и модерен балет, Baby Ballet – за най-малките балеринки от 3г., Body Ballet за дамите, индивидуални часове за всеки, който иска да се занимава с танц, подготовка за конкурси, кандидатстване в балетни училища.
Ако искате да се чувствате специални, това е мястото за сбъдване на вашите мечти!

 

Нашите Експерт Преподаватели

_

Константина Ханджиева е завършила НМА „Панчо Владигеров“ като магистър по балетна педагогика. От 1996г до днес е солист на Балет „Арабеск“. Преподавател в Национално училище по танцови изкуства, където преподава съвременен танц, репертоар, учебна практика, класически екзерсиз, композиция и импровизация, джаз балет и актьорско майсторство. Жури в международни балетни и танцови конкурси, преподавател на международни балетни и танцови академии. Специализация във Виена – Данс уеб- по съвременни танцови техники, импровизация, дизайн на сценично осветление. Преподава класически балет, класически репертоар, съвременен танц, модерен балет, боди балет, бейби балет.

Теодора Делянова Друмева е родена на 07.10.1980 г в гр.Варна. Завършва СМУ „Добри Христов“ в родния си град , в първия клас със специалност „класически танци“. На дипломният концерт за завършването си излиза в ролята на Пахита в балета „Пахита“.  През 1999г. печели Първо място, Златен медал и Диплома от балетния конкурс „Анастас Петров“. След завършването си през 99 г. е веднага приета в трупата на варненския балет със статут на солист-балерина! Същата година е поканена на гастрол в Латинска Америка, където два месеца танцува всички най-известни балетни произведения. Поверена и е ролята на Китри в балета „Дон Кихот“ , Клара в балета „Лешникотрошачка“, Церлина в балета „Дон Жуан“. Поканена е като гост звезда на балетнив фестивал „Танц-изток-запад“ в Германия. Изпълнява всички солистични роли в репертоара на балета и на всички гастроли на трупата.

2005г. Завършва Академията за музикално и танцово изкуство-Пловдив, със спец, балетна педагогика и режисура като поставя на сцената на операта своят Дипломен спектакъл „Срещи“. Поканена е да гастролира с балета на гр.П ловдив, както и много други оперни и балетни трупи по целия свят.От 2007г. до сега е поканена да бъде част от трупата на ДБ „Арабеск“-гр. София. Работи с много чужди и български хореографи и педагози.

Занимава се с активно с преподавателска дейност и хореография. Работата и с децата носи след себе си много успехи, награди и престиж като  ръководител в балетна школа „2Dance”

Мария Чобанова е завършила НМА „Панчо Владигеров“ като бакалавър по балетна педагогика. Преподавала е класически балет в Частно училище „ЕСПА“, Частно балетно училище „Галина Уланова“, Театър „ПАН“, Частна детска градина „Бръмбъзък“, Детски център „КАК“, Балетно студио „КА денс“, Танцова школа „Витоша“, Френски лицей „В. Юго“. Пише статии и балетна критика за : „Музика Вива“, „Музикални хоризонти“, вестник „Музика“. Преподава класически балет, класически репертоар, боди балет, бейби балет.

Елизабет Якимова е завършила Национално училище по танцови изкуства в отдел „Модерен танц“ . Танцьор в Балет“ Арабеск“, където вече е един от утвърдените изпълнители . Учи в НМА“ Панчо Владигеров“, специалност „Балетна педагогика“.  Отличена с наградата за високи танцови постижения на името на Маргарита Арнаудова. Стипендиант на “ IMD – Mondial dance“ в Рим и “ Deeply Rooted dance theatre“ в Чикаго.

Ралица Ханджиева се занимава се с танцово изкуство, актьорско майсторство и пеене от 4 годишна. Танцува в руска балетна школа „Ангел мой“ , където по късно става педагог и хореограф. Изпълнител с ярка индивидуалност, дълбока емоционалност и собствен стил. Носител на много награди и отличия на международни балетни и танцови конкурси. Хореографиите и  са експресивни, динамични и запомнящи се.